Wat is Trooper?

Met Trooper kan iedereen de kas van de ouderraad spijzen, zonder ook maar 1 euro extra uit te geven! Shop online bij jouw favoriete webshops en spaar zo mee ter ondersteuning van de school.

Geld inzamelen via Trooper

Als je via je favoriete webshop online een bestelling plaatst, vergeet dan niet eerst via de Trooper-pagina van de ouderraad te surfen: https://www.trooper.be/ouderraadlatem.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle online winkels die deelnemen aan dit initiatief. Na het aanklikken van de webshop van jouw keuze weet Trooper dat je naast jezelf, ook onze ouderraad en de school gelukkig zal maken.

Trooper heeft namelijk een overeenkomst met deze online winkel: afhankelijk van de online winkel (en soms het product dat je aankoopt), ontvangt Trooper een bepaald percentage op het aankoopbedrag.
Dit bedrag wordt door Trooper integraal doorgestuurd naar de ouderraad.

Bezoek onze Trooper-pagina nu!

Trooper via een browser-plugin

De shopaholics installeren misschien beter de Trooper-plugin voor je browser: Trooperbot.
De plugins voor Google Chrome en Mozilla Firefox kan je downloaden op de pagina van Trooper: https://www.trooper.be/trooperbot

Registreer Trooperbot voor de vereniging "ouderraadlatem" en geef optioneel je naam in. Op die manier mag je zeker van ons een bedankje verwachten! ;-)

De ouderraad is een groep enthousiaste ouders die activiteiten organiseren ter ondersteuning van de school en de leerlingen. Zorg voor de kinderen, de school en het onderwijs staan centraal.